منوی اصلی
تماس با ما
- ارومیه، کیلومتر ۱۰ جاده مهاباد، شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی
- ۰۴۴-۳۳۳۸۱۵۷۰
- ۰۴۴-۳۳۳۸۳۸۵۶
- pegahsaham@gmail.com
عضویت در خبرنامه
برای دریافت آخرین اخبار و مقالات ما ثبت نام کنید تا بتوانیم برای شما ارسال کنیم.
یکی از محصولات شاخص پگاه، خامه صورتی است.
در گذشته به لایه سبک چربیای که به مرور زمان در بالای شیر تشکیل میشد، سرشیر یا خامه میگفتند اما امروزه با استفاده از روش سانتریفیوژ و بهوسیله دستگاه سپراتور، چربی از دیگر اجزای شیر جدا میشود. خامه را میتوان به صورت پودر با شبکه حملونقل به نقاط دوردست داخل و خارج از کشور فرستاد.
خامهها در حالت عادی بهطور تقریبی ۸۰درصد چربی دارند و در سه مدل پاستوریزه، فراپاستوریزه و استریل تولید و از نظر طعم به دو گروه ساده و طعمدار (تیرامیسو، شکلاتی، پسته و…) دستهبندی میشوند.
بهتازگی خامههای سبک و کمچرب با حدود ۶۰درصد چربی تولید و روانه بازار شده است. کمتر خانواده ایرانی را میتوان یافت که حتی برای یکبار طعم و مزهی خامه صورتی پگاه را امتحان نکرده باشد.
نوع بسته بندی : لیوانی
وزن/حجم : 100 گزم
درصد چربی : 2۵ درصد
تاریخ مصرف : 20 روز
نوع بسته بندی : پاکت
وزن/حجم : 200 گرم
درصد چربی : 30 درصد
تاریخ مصرف : 6 ماهه
نوع بسته بندی : پاکت
وزن/حجم : 200 گرم
درصد چربی : 25 درصد
تاریخ مصرف : 6 ماه
نوع بسته بندی : پاکت
وزن/حجم : 250 گرم
درصد چربی : 30 درصد
تاریخ مصرف : 6 ماهه
نوع بسته بندی : لیوانی
وزن/حجم : 1۰۰ گرم
درصد چربی : ۲۵ درصد
تاریخ مصرف : 20 روز
یکی از بزرگترین واحدهای لبنی در کشور می باشد
دارای مجرب ترین کادر پرسنل
در حوزه محصولات لبنی
منوی اصلی
تماس با ما
عضویت در خبرنامه
برای دریافت آخرین اخبار و مقالات ما ثبت نام کنید تا بتوانیم برای شما ارسال کنیم.