تماس با ما

۰۴۴-۳۳۳۸۱۵۷۰

انواع خامه

یکی از محصولات شاخص پگاه، خامه صورتی است.
در گذشته به لایه سبک چربی‌ای که به مرور زمان در بالای شیر تشکیل می‌شد، سرشیر یا خامه می‌گفتند اما امروزه با استفاده از روش سانتریفیوژ و به‌وسیله دستگاه سپراتور، چربی از دیگر اجزای شیر جدا می‌شود. خامه را می‌توان به صورت پودر با شبکه حمل‌ونقل به نقاط دوردست داخل و خارج از کشور فرستاد.
خامه‌ها در حالت عادی به‌طور تقریبی ۸۰درصد چربی دارند و در سه مدل پاستوریزه، فراپاستوریزه و استریل تولید و از نظر طعم به دو گروه ساده و طعم‌دار (تیرامیسو، شکلاتی، پسته و…) دسته‌بندی می‌شوند.
به‌تازگی خامه‌های سبک و کم‌چرب با حدود ۶۰درصد چربی تولید و روانه بازار شده است. کمتر خانواده ایرانی را می‌توان یافت که حتی برای یکبار طعم و مزه‌ی خامه صورتی پگاه را امتحان نکرده باشد.

شیرکم لاکتوز یک لیتری استریل غنی شده با ویتامین D3 و کلسیم

نوع بسته بندی : لیوانی

وزن/حجم : 100 گزم

درصد چربی : 2۵ درصد

تاریخ مصرف : 20 روز

شیر یک لیتری استریل پر چرب ۳ درصد هلی کپ

نوع بسته بندی : پاکت

وزن/حجم : 200 گرم

درصد چربی : 30 درصد

تاریخ مصرف : 6 ماهه

شیر یک لیتری استریل کم چرب ۱/۵ درصد هلی کپ

نوع بسته بندی : پاکت

وزن/حجم : 200 گرم

درصد چربی : 25 درصد

تاریخ مصرف : 6 ماه

شیر بطری ۹۰۰ گرمی ۱/۵ درصد غنی شده

نوع بسته بندی : پاکت

وزن/حجم : 250 گرم

درصد چربی : 30 درصد

تاریخ مصرف : 6 ماهه

شیر بطری ۹۰۰ گرمی ۳ درصد غنی شده

نوع بسته بندی : لیوانی

وزن/حجم : 1۰۰ گرم

درصد چربی : ۲۵ درصد

تاریخ مصرف : 20 روز

۴۰ سال تجربه در تولید

یکی از بزرگترین واحدهای لبنی در کشور می باشد

بیش از ۷۵۰ پرسنل

دارای مجرب ترین کادر پرسنل

دارای ۱۷ گواهینامه برتر

در حوزه محصولات لبنی

تماس با ما

عضویت در خبرنامه

برای دریافت آخرین اخبار و مقالات ما ثبت نام کنید تا بتوانیم برای شما ارسال کنیم.