تماس با ما

۰۴۴-۳۳۳۸۱۵۷۰

انواع ماست

ماست از تخمیر قند شیر – لاکتوز – به دست می‌آید. باکتری ویژه تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل ‌کرده و به ماست، بافت ژله‌مانندی می‌دهد. به‌دلیل وجود اسید لاکتیک، ماست مزه تند و ترش پیدا می‌کند.
برای تهیه ماست باید باکتری مخصوص را داخل شیر پاستوریزه شده ریخت. دمای شیر باید بین ۴۰ تا ۴۶ درجه سانتیگراد باشد علاوه‌بر اینکه شرایط محیط نیز برای تهیه ماست بسیار مهم است. این باکتری، قند موجود در شیر را تجزیه کرده و اسید لاکتیک تولید می‌کند. به‌دلیل وجود این اسید، pH شیر پایین رفته و پروتئین موجود در شیر به صورت توده‌ی جامدی درمی‌آید.
تحقیق، توسعه، تولید و عرضه نخستین ماست پروبیوتیک در ایران از سوی شرکت صنایع شیر ایران و در سال‌های آخر دهه ۸۰ شمسی آغاز شد و بر این اساس تولید محصولات پروبیوتیک و فراسودمند در صنعت لبنیات کشور بنیان نهاده شد.
همچنین ابتکار عرضه ماست در اندازه‌های وزنی و ظرفی مختلف ابتدا در پگاه اجرایی شد. ماست‌های سودمند و لذیذ پگاه در بسته‌بندی‌های مختلف را از دست ندهید و از خوردن آنها، لذّت ببرید.اکنون شیر پاستوریزه پگاه در بسته‌بندی پاکتی، بطری (شیشه وPET) و پری‌پک (پلاستیک چندلایه) با درصد چربی‌ کم، نیم‌چرب و پرچرب از بهترین و مرغوب‌ترین شیرهای خام تولید شده در دامداری‌های مدرن و صنعتی زیر نظر دامپزشکان و متخصصان صنایع غذایی تهیه می‌شود.
پگاه، شیرهای دریافتی را با سه روش پاستوریزه، فراپاستوریزه و استریل، پردازش و ضمن حفظ ارزش غذایی محصول، به کمک شبکه گسترده یخچالدار در بهترین شرایط ممکن به دست مصرف‌کنندگان می‌رساند.
مراقب باشید محصولات لبنی پاستوریزه و فراپاستوریزه باید از ابتدای تولید تا لحظه مصرف در شرایط دمایی مناسب (۶-۴ درجه سانتیگراد) نگهداری شود.

شیرکم لاکتوز یک لیتری استریل غنی شده با ویتامین D3 و کلسیم

نوع بسته بندی : لیوانی

وزن/حجم : 100 گزم

درصد چربی : 2/۵ درصد

تاریخ مصرف : 25 روز

شیر یک لیتری استریل پر چرب ۳ درصد هلی کپ

نوع بسته بندی : لیوانی

وزن/حجم : 100 گرم

درصد چربی : 2/۵ درصد

تاریخ مصرف : 25 روز

شیر یک لیتری استریل کم چرب ۱/۵ درصد هلی کپ

نوع بسته بندی : لیوانی

وزن/حجم : 700 گرم

درصد چربی : 1/۴ درصد

تاریخ مصرف : 25 روز

شیر بطری ۹۰۰ گرمی ۱/۵ درصد غنی شده

نوع بسته بندی : لیوانی

وزن/حجم : 7۰۰ گرم

درصد چربی : 2/۵ درصد

تاریخ مصرف : 25 روز

شیر بطری ۹۰۰ گرمی ۳ درصد غنی شده

نوع بسته بندی : لیوانی

وزن/حجم : 7۰۰ گرم

درصد چربی : ۶ درصد

تاریخ مصرف : 25 روز

شیر پاستوریزه نایلونی ۸۰۰گرمی ۱/۵ درصد غنی شده

نوع بسته بندی : سطلی

وزن/حجم : 13۰۰ گرم

درصد چربی : 6 درصد

تاریخ مصرف : 25 روز

شیر سه گوش ۲۰۰ سی سی ۲/۵ درصد

نوع بسته بندی : سطلی

وزن/حجم : 1000 گرم

درصد چربی : 10 درصد

تاریخ مصرف : 25 روز

شیر سه گوش ۲۰۰ سی سی ۲/۵ درصد

نوع بسته بندی : سطلی

وزن/حجم : 2000 سی سی

درصد چربی : 0/۵ درصد

تاریخ مصرف : 25 روز

۴۰ سال تجربه در تولید

یکی از بزرگترین واحدهای لبنی در کشور می باشد

بیش از ۷۵۰ پرسنل

دارای مجرب ترین کادر پرسنل

دارای ۱۷ گواهینامه برتر

در حوزه محصولات لبنی

تماس با ما

عضویت در خبرنامه

برای دریافت آخرین اخبار و مقالات ما ثبت نام کنید تا بتوانیم برای شما ارسال کنیم.